168
recente projecten

14/11/2013
Gevaert Graphics Virtual Imaging 
maakt virtualiteit reëel

Met de stijging van het aantal smartphones en tablets wordt er ook een intensiever gebruik verwacht van interactieve media in websites en social media. Met een Virtual Tour doorheen uw zaak of project zet u alvast een belangrijke stap. www.gevaertgraphics.be/virtualimaging

Gevaert Graphics Virtual Imaging visualiseert niet alleen de locatie, maar zorgt ook voor een unieke interactieve ervaring. Via navigatie maakt u een virtuele wandeling door het gebouw. Wilt u meer laten weten over een object in een van de virtuele ruimtes? Klik dan op een van de geïntegreerde hotspots. Hotspots laten implementatie toe van tekst, beeld, video en geluid, of linken door naar een externe website. Een  interactieve plattegrond brengt u in de kleinste - haarscherp in beeld gebrachte - hoekjes. Gevaert Graphics Virtual Imaging maakt virtuele rondleidingen op maat - in de huisstijl en de look & feel van uw bedrijf - en dit in SuperHighDefinition. U legt de lat graag hoger dan uw collega’s? Geen probleem. Met een Aerial Drone brengen we de volledige site of omgeving in kaart. Of we integreren games en responsive triggers in uw Virtual Tour. 
Mail of telefoneer ons voor meer informatie en een offerte op maat. virtualimaging@gevaertgraphics.be of +32 51 61 13 13

28/02/2013
Gevaert Graphics is Certified Tablet Publisher
Wij creëren tailormade apps en enterprise communication platforms. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via bart@gevaertgraphics.be. Innovation distinguishes between a leader and a follower (sic.)

28/02/2013
Gevaert Graphics goes into space! 
We ontwikkelden een logo voor de Proba V. Momenteel wordt het logo door European Space Agency (ESA) en Arianespace op de raket aangebracht. Lancering medio april. Wordt vervolgd dus.

28/02/2013
Gevaert Graphics genomineerd voor Standaard Solidariteitsprijs! 
De Standaard Solidariteitsprijs is een uitgelezen kans om de wereld van het goede doel met die van de goede communicatie te laten samenwerken, met krachtige advertenties als resultaat. De genomineerden winnen een fullpage advertentie. De uiteindelijke krijgt 3 maal een full page-advertentie in De Standaard (totale waarde: 77.400 euro). Gevaert Graphics werd door niet minder dan 3 nationale organisaties (Welzijnszorg, Wereldsolidariteit, Femma) aangezocht om een campagne-advertentie te ontwikkelen. De eerste nominatie is inmiddels binnen.

27/02/2013
Kantoren Gevaert Graphics in Architectuurboek
Architectenburo BURO II (140 medewerkers) publiceert het boek ‘(re)visiting - (re)inventing BURO II’. Het boek van 480 pagina's geeft een chronologisch overzicht van projecten die belangrijke stappen waren in de geschiedenis van het bedrijf. Van het eerste huis dat Vermoortel ontwierp tot het prijzenwinnende ontwerp van het nieuwe casino in Knokke. Uit de ongeveer 4.000 projecten die BURO II realiseerde werden een 40-tal projecten geselecteerd voor deze publicatie. Het gebouw van Gevaert Graphics / Gevaert Printing is er een van.

27/02/2013
Oostende Koerse
Vanaf 2012 worden er opnieuw paardenrennen georganiseerd in de Hippodroom van Oostende. De gerenoveerde site met zicht op zee vormt het schitterend decor voor dit event. Gevaert Graphics staat in voor de huisstijlontwikkeling.

27/02/2013
SWA-campagne
Gevaert Graphics werd na een pitch tussen enkele bureaus gekozen door Logi-technic nv met hoofdzetel in Jabbeke om een veiligheidscampagne op te zetten onder de naam SWA. Deze campagne moet ervoor zorgen dat hun 500 werknemers het jaar door komen zonder arbeidsongevallen.

27/02/2013
KAV heet voortaan Femma.
Femma. Kort en krachtig. Elegant en vrouwelijk. Femma beweegt vrouwen. Femma maakt vriendinnen... 72 542 vriendinnen, 807 groepen en elk jaar 13 831 activiteiten. Gevaert Graphics ontwikkelde het nieuwe logo en de huisstijl. Een nieuwe identiteit en een nieuw gezicht.


27/02/2013
Quio, kwalitatief wonen in omkadering
Quio staat initiatiefnemers bij in de ontwikkeling, realisatie en het beheer van woonzorgcentra. Quio werkt momenteel aan de ontwikkeling, de uitbouw en de realisatie van woonzorgcentra in tal van steden en gemeenten in België. Gevaert Graphics gaf vorm aan de huisstijl en ontwikkelde een nieuw logo.

 

 
 
 
design gevaertgraphics | general terms | privacy policy