About us

Studio

let's talk about

Us

One team, One goal: let's grow your brand together. - Geen big business structuren of rigide hiërarchie bij Gevaert Graphics. We houden van een no-nonsense directe aanspreekbaarheid met een hartelijke dimensie. Omdat we geloven in teamspirit en het bundelen van energie om jouw project tot een goed einde te brengen en de meerwaarde te creëren die je verwacht. Elk vanuit zijn inzichten en competenties, geen wollige adviezen maar een to-the-point aanpak. Toen we ooit met een zeskoppig projectteam bij een klant - notoir racepiloot - samenzaten, omschreef hij ons als volgt: 'You're like a flat-six engine, energy in one line, reliable en very fast. Eager to release that power'. Intussen is ons team wat uitgebreid en werken we graag samen met jonge, toegewijde freelancers. Onze motor is dus een beetje 'hybride' geworden. En dat past dan weer perfect in onze duurzame kijk op de wereld.

Bart, portretfoto

Bart, owner - creative director

Wordt zenuwachtig van stilzitten. Het mag vooruitgaan. Absoluut fan van vorm: design, architectuur, kunst ... maar ook van inhoud: sterke verhalen achter gedreven persoonlijkheden. Kleine gelukjes: met het team werken aan inspirerende projecten, magazines maken, nieuwe ideeën lanceren ... In de vrije tijd: verwateren op en in vintage bootjes. Groot geluk: mijn gezin.

An, portretfoto

An, owner - art director

Een echte duizendpoot. Gelukkig niet letterlijk, want in de zomer worden de inline-skates onder de voeten gebonden, zouden nogal wat wieltjes zijn. 's Winters maken de wieltjes plaats voor de snelschaatsen. De shorttrackpiste is al jaren uitgegroeid van klein gelukje naar passie. Design, kunst en mode zijn inspiratiebronnen voor het 'creative brain'. Nog meer kleine gelukjes: alles uit de kast halen om van elk project een succes te maken met als resultaat een tevreden klant. Groot geluk: free time met man en kinderen.

Portretfoto Olivia

Olivia, finance & administration

Liever teveel werk dan te weinig. Geboren met een grote passie voor taal en toch geboeid door cijfers, resultaten… een offerte tot in de puntjes uitwerken geeft voldoening. Letterlijk ook boek-houder, want sinds jaar en dag aangetrokken tot boeken (omwille van de mooie cover, de bijzondere inhoud, de geur van inkt en papier). Altijd benieuwd naar de creatieve ontwerpen van collega’s. Uitlaatklep: tentoonstellingen, musea ... Kleine gelukjes: leuke contacten met klanten opbouwen. Groot geluk: het eerste kleinkind.

Portretfoto Joost

Joost, graphic design

Gedreven door esthetiek, vanuit de overtuiging dat esthetiek in alles een definierende rol heeft,of het nu in een klein project, een groot project of gewoon in de dingen van elke dag is. Dat uit zich niet alleen in zijn grafisch werk, maar ook in zijn schilderijen en beeldhouwwerk. Een duidelijke passie dus. Niet dat de inhoud niet belangrijk is, want van content zonder content wordt hij niet content. Van de natuur daarentegen wel. Klein gelukje is dan ook de royale aanwezigheid van groen rond het gebouw en de vensters die er uitzicht op geven.  'Uitzicht' zou een basisrecht moeten zijn. Groot geluk: natuur, natuur, natuur en het gezin natuur-lijk.

Portretfoto Geert

Geert, graphic design

Voelt zich comfortabel 'inside the box' en straalt 'zen' uit. De rustigheid zelve dus, tenzij misschien bij het uittesten van zijn gigantische collectie luchtgitaren. Houdt van een stevige wandeling in de Alpen om dan de benen onder tafel te schuiven voor een lekker stukje eten. Een gezonde mens in een gezond lichaam kan je wel zeggen en dat is maar goed ook want hij heeft drie keer per jaar een flinke portie A-positief te geef. Kleine gelukjes: de voorjaarsklassiekers ... de koers is van ons!

 

Portretfoto Rutger

Rutger, graphic design - illustration - webdesign

Houdt van het visualiseren van het verhaal van een klant, het tastbaar maken van een idee. En dan een gedrukt exemplaar vastnemen van een concept dat je van A tot Z hebt uitgewerkt ... zalig. Geniet van: spelen met de twee dochters, een goed vlezeke op de barbecue, datenight met de eega, true crime podcasts ... Kleine gelukjes: vinylplaten draaien (vooral filmsoundtracks), tuinieren, rommelmarkten afschuimen op zoek naar oude boeken, strips en 'prullaria', restauratieprojectjes, flauwe moppen tappen met de collega's en (heel veel) tekenen natuurlijk. Geen fan van: theatershows met publieksparticipatie, wachten (op de trein, in de rij voor een pretpark, ...), Siri die niet luistert als ik iets vraag. 

 

Portretfoto Louise

Louise, graphic design - webdesign - events

Houdt van 'de kunst van het grafisch vormgeven', zeker als er voldoende 'kunst' aanwezig is. Haar 'dada' is dan ook het vormgeven van kunstboeken, catalogi en avantgardistische websites. Een beurs of event organiseren? Een artistieke insteek zorgt voor de nodige 'ongoing conversations'. Kleine gelukjes: de korte keten steeds korter maken en onze ronde planeet steeds circulairder. Op zoektocht gaan naar bijzondere designobjecten van vergeten en minder vergeten designers op het snijpunt met ... ah ja ... kunst. 

Portretfoto Margot

Margot, graphic design - webdesign

Uitermate geboeid door ‘all things digital’, waar ze als millenial mee opgroeide. Missie: connecting the dots - met de ene voet in het pre-digitale tijdperk en de andere in onze online wereld. Deze appel is niet ver van de boom gevallen, want stilstaan is achteruitgaan en 'mee zijn' is de boodschap. Met de laatste trends, de nieuwste technologieën, musthave skills, klein en groot wereldnieuws. Meestgebruikte uitspraken: “Dat kan je leren op YouTube!” en “Ken je deze podcast al?”. Kleine gelukjes: wegdromen in een eigen wereld van muziek en wist-je-dat-jes verzamelen online - van geschiedenis, true crime, gezondheid en psychologie, tot vormgeving, economie en politiek. Grootste droom: de wereld zien.

Man in labojas druk druk druk

Team

Het team van Gevaert Graphics staat bekend om zijn allround knowhow en flexibiliteit. Soms kunnen we wat extra 'rek' gebruiken op onze flexibiliteit of willen we extra competenties om de projectlat hoog genoeg te leggen. Daarom gaan we graag samenwerkingen aan met resultaatgedreven personen: redacteurs, copywriters, fotografen, webdevelopers, 3D-animators, eventmasters ... 

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Neem dan contact op voor een babbel. #letstalkaboutyou

let's talk about

The office

We geven het graag toe, we zijn best wel trots op onze kantoren. Het huidige ontwerp vond zijn oorsprong in een boeiende talk tussen onze ontwerpers en gerenommeerd architect Hendrik Vermoortel van B2Ai (toen nog Buro II) over de raakpunten tussen visuele communicatie, ruimtelijke beeldvorming en architectuur. B2Ai vertaalde de essentie in een fantastisch gebouw waar het fijn werken is. De glazen kapconstructie en de waterpartij die het gebouw omarmt, zorgen voor een intense binnen-buiten dialoog. Het gebouw werd in 2004, het jaar waarin het opgetrokken werd, genomineerd voor 'Trends Building of the Year'. Ook de site waarop het gebouw staat kent een rijke geschiedenis en was eeuwenlang het decor voor talrijke activiteiten. In het gebouw is ook Galerie Gevaert gevestigd, een kunstgalerie met een open kijk op de hedendaagse kunstscene. De groene ruimte rond het gebouw is ingenomen als galerietuin waar sculpturaal werk getoond wordt.