What we do

header What We Do Gevaertgraphics

let's talk about

What we do

Succes komt er als je het verschil maakt. Het verschil maken doe je niet door noodgedwongen anders te willen zijn. Het gaat veeleer over geloven in jezelf en jouw product en overtuigd zijn van wat je doet. Het is onze missie om anderen ervan te overtuigen dat jij voor hen het verschil kunt maken.

We zijn een all-roundspeler met een sterke knowhow op het vlak van creatieve communicatie. Daarover gaan we graag in dialoog. Op een krachtige, heldere manier. We overladen je niet met aaneengeregen vakjargon maar passen onze kennis toe om sterke ontwerpen voor te stellen. Samen werken we aan een meerwaarde voor jouw merk. We geven vorm aan advertenties en campagnes, huisstijl, magazines, brochures, advertenties, folders, catalogi, websites, online publicaties ... 

Gevaert Graphics vertaalt de essentie in een sterk merk.

think

We think

Mooi design is goed, smart design is beter. We denken over wat je wilt en kunt bereiken met je merk of organisatie. We bedenken strategieën, die leiden tot een visuele identiteit en meer. Het kan een verhaal zijn, een campagne, een beeldmerk ... Het gaat erom dat je je doelgroep raakt. 

write

We write

Een geweldige strategie of een state-of-the-art product? Dat verdient sterke teksten die uw klanten overtuigen en activeren. Ja, wij kunnen het goed uitleggen. Kort en krachtig in een baseline of een magazine vol boeiende verhalen. Commercial en content writing, slim en SEO-friendly. Wij maken van jouw verhaal een succesverhaal.

design

We design

Elk bedrijf en ieder merk vertelt zijn eigen authentiek verhaal. Onze vormgevers geven je merkidentiteit de juiste vorm. Een logo die het DNA van je bedrijf uitstraalt, gevat in een consistente huisstijl is de basis. Je verhaal tastbaar maken? Met een mooi vormgegeven folder of brochure heb je dat zo voor mekaar. 

shoot

We shoot

Ons brein verwerkt visuele informatie veel sneller dan tekst. Een beeld zegt meer dan 1 000 woorden, weet je nog? Content met beelden maakt meer emoties los én bereikt een groter publiek. Van doordachte beeldbriefing tot shoot, van ijzersterk scenario tot perfect gemonteerde video. Let's talk about you! 

illustrate

We illustrate

Onze in-house illustrators weten als geen ander de verbeelding vorm te geven. Helemaal in lijn met uw bedrijfsidentiteit of product. Een infographic met animated characters? Succes gegarandeerd. Daar moeten we geen tekeningetje bij maken.

media

We mix media

We houden van papier, maar vinden het minstens zo fijn om uw verhaal online te brengen. Een web- of portaalsite, een webshop of campagne-app ... ondersteund door een sterke sociale media campagne. Neem ook een kijkje op digizine.online, ons online publicatieplatform op een muisklik van je doelgroep. #weloveit #letsgoviral #datgevenweoppapier.

personal

We take it personal

Gevaert Graphics heeft ook een 'studio in studio' die zich focust op personal branding. Deze studio, SirJames, geeft op een eigentijdse manier, maar met respect voor traditie en verfijnde ambachtelijke technieken, vorm aan de identiteit van families. Niet enkel bedrijven hebben er belang bij een sterk merk te ontwikkelen. Ook uw persoonlijke uitstraling verdient de nodige aandacht. Live in style. Noblesse oblige. www.sirjames.be

print

We print

Wat we ook bedenken, we kunnen het voor je produceren. Met een netwerk van vaste specialisten, inclusief onze eigen productie-eenheid, bieden we jou ‘the full package’ voor jouw organisatie en klanten. Wij houden de regie en jij houdt één aanspreekpunt. Resultaat gegarandeerd.

showcase

We showcase

We zetten vaak onze schouders onder events en beursactiviteiten van onze klanten, maar zelf laten we ook graag wat zien. Op onze site is Galerie Gevaert gevestigd. De kunstgalerie wil een open kijk houden op de hedendaagse kunstscene en gaat in de rand ook op zoek naar unieke objecten met bijzondere emotionele kwaliteiten. www.galeriegevaert.be